BURGER KING® APELDOORN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 241 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 8:43 Geen fast food maar slow food. Fan van de BK maar de vestiging in Apeldoorn is en blijft ronduit slecht. Als je belt om te informeren waar het eten blijft krijg je een botte reactie en behandeling.
20 apr 2024 om 21:56 Ruim 2 uur gewacht, verwachte bezorgtijd bleef maar opschuiven en tent zelf was niet bereikbaar. Frietjes waren nog ok, burger was lauw. Gaan we niet meer doen.
20 apr 2024 om 19:40 Het was koud ze waren te laat en er zaten haren in me eten!
19 apr 2024 om 20:17 Het eten kwam bijna koud aan helaas, zowel de burger als de chilicheeshe nuggets, maar daar staan ze dus om bekent en hoop dat de burger king er wat aan gaan doen
7 apr 2024 om 21:27 Het kwaam na 75 a 90 min aan. En het was niet kompleet en koud. Verder leek erop dat de frietjes open waren gemaakt. Hoewel ik dat niet met volle zekerheid kan zeggen. Heb gebeld met Burgerking, dat er twee burgers ontbreken. Kortom slecht van Thuisb
5 apr 2024 om 22:03 De burger was koud en veel later dan opgegeven.
23 mrt 2024 om 20:58 1 uur 45 min moeten wachten op ons eten Alles was koud en niet lekker meer 32 euro was dus zonde geld. Toppunt was dat het met de auto bezorgd is, 10min rijden als de stoplichten tegen zitten dus benieuwd waarom wij zo lang moesten wachten
23 mrt 2024 om 0:59 Top!
10 mrt 2024 om 19:37 BK bestellen wij vaker. Altijd goed en warm en veel beter dan de mac.
29 feb 2024 om 8:39 De bestelling klopte niet hadden de burgers zonder tomaat besteld en zonder chille saus en bij de zaten der op
27 feb 2024 om 22:00 I ordered food but order i didn't recived , such a shame, and this is not a first time when i have some problems to gwt food from Apeldorn's buegerking
23 feb 2024 om 19:24 de burger was erg koud wat ik heel jammer vond de patat was heel koud ik ben deze kwaliteit niet gewend van een burger king wat me zeker verbaasd omdat ik er altijd wel lekker heb gegeten jammer.... :(